Stap-voor-stap-website-bouwen - Studio Calypso (Antwerpen)

Published Jan 25, 22
6 min read

Wordpress Website Bouwen - Studio Calypso (Antwerpen)

Website Bouwen En Beheren - Studio Calypso (Antwerpen)Bouwen En Onderhouden Van Een Website. Waar Moet Ik Op ... - Studio Calypso (Antwerpen)


Studio Calypso™

Paardenmarkt 20, 2000 Antwerpen
03 290 03 03
Webdesign Antwerpen

Na een laatste test werd de webshop gelanceerd, slechts enkele weken na de start van de opdracht! Via Team, Viewer heb ik de klant een korte Word, Press cursus gegeven en laten zien hoe bijvoorbeeld tekst en plaatjes kunnen worden aangepast, en de bestellingen van de webshop bekeken en beheerd kunnen worden.

Website Bouwen Kosten - Wat Kost Een Goede Website In 2022! - Studio Calypso (Antwerpen)Professionele Websitemaker Nodig? Zonder Kennis Je Website Maken Met ... - Studio Calypso (Antwerpen)


Het geeft na jaren computerstudent zijn nog steeds heel veel voldoening om na het afronden van een klus een tevreden klant achter te laten, en dit motiveert ook om bij de volgende klant weer voor het beste resultaat te gaan! Voor de meeste websites die ik maak werk ik vanuit huis.

Via Whats, App is laagdrempelig contact met de klant mogelijk, waardoor er heel snel feedback kan worden gegeven of vragen worden gesteld. Het bouwen van een website is op deze manier ideaal te combineren met mijn studie, ik kan op elk vrij moment aan de website werken.”.

17x waar je op moet letten voor een professionele website (met een conclusie waarin we het nog een keer bondig samenvatten) Voor wie is dit artikel bedoeld? Tja, we kunnen niet iedereen gelukkig maken. Dit artikel is vooral geschreven met onze klanten in het achterhoofd. Dat zijn in de regel ambitieuze kleine en middelgrote bedrijven (mkb’ers).

Eenvoudige Website Laten Maken Kan Alleen Als Je De ... - Studio Calypso (Antwerpen)

Voor jezelf: zo weet je immers waar je naartoe wilt en of het de moeite waard is. Maar ook voor de websitebouwer: met een duidelijk doel weet deze beter hoe technische oplossingen te implementeren. Zomaar wat doelen bij het maken van een nieuwe website: door klanten (webdesign antwerpen). Bestaande. Direct op je site.

Bezoekers beter informeren, wat je en/of zorgt voor een . Met een prospects overhalen. De . Nieuwe . zijn aan het bijhouden van je site. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Probeer de belangrijkste doelen voor je website te formuleren. Wat bedoelen we met een ‘professionele website’? Je kunt ook studenten inhuren om een website te laten maken.

Desnoods doe je het zelf! De informatie is . Maar met een zelfgemaakte of door studenten gemaakte website loop je als ambitieus bedrijf al snel tegen problemen aan. Bijvoorbeeld: de website laadt erg langzaam, dit jaagt bezoekers weg; een plug-in loopt vast, je weet niet hoe je het oplost; op de desktop ziet de site er mooi uit, maar op je smartphone…; de site lijkt wel erg op andere sites; de geplande levertijd wordt niet gehaald (want tja… tentamens).

Maak zelf de rekensom maar eens hoeveel een misgelopen klant je kost. Met een professionele website bedoelen we dan ook een site die is gemaakt door professionals. Door een bedrijf dat minstens 5 jaar bezig is met het ontwikkelen van websites en daardoor de best practices kent. Verderop in dit artikel (#14 & #15) gaan we nog dieper in op de vraag hoe je een goede webdesigner herkent - webdesign antwerpen.

Professionele Website Bouwen: Wat Kost Het? - Studio Calypso (Antwerpen)

Voor hobbyisten en freelancers kan een eenvoudige website builder zoals of volstaan. Multinationals en overheden willen regelmatig een maatwerksysteem. Dat is tot in detail ontwikkeld voor één partij (en daardoor ook behoorlijk kostbaar om te ontwikkelen en updaten). Ambitieuze ondernemers en marketeers in het mkb laten vaak een Word, Press website maken.Omdat Word, Press zo veel wordt gebruikt, hoef je niet bang te zijn dat de ondersteuning ervoor stopt - webdesign antwerpen. Met andere woorden: als je over een paar jaar een nieuw design wilt of andere functionaliteiten op je site, dan kun je gewoon gebruik blijven maken van Word, Press. Je zit ook niet vast aan één bepaalde webdesigner.

Of misschien wel vaag omschrijven (‘accountant Bodegraven’). Zoekmachine optimalisatie (SEO) is voor veel bedrijven daarom van levensbelang. Ze krijgen er bestaande en nieuwe klanten door binnen. Nu zorgt een professionele website er niet direct voor dat je heel goed scoort in Google. Daarvoor moet je je ook bezig gaan houden met zaken als en .

Vraag je websitebouwer om . Maar wat nu als in je branche nog steeds de meeste sitebezoekers een desktopcomputer gebruiken? Dan is een mobielvriendelijke site toch van groot belang! Omdat het percentage bezoekers op andere devices kan stijgen. Omdat Google het als belangrijk signaal gebruikt bij het bepalen van je positie in de zoekresultaten.

Supersimpel Een Eigen Website Maken, Zo Doe Je Dat! - Studio Calypso (Antwerpen)

Je kunt eenvoudig testen hoe snel je site nu laadt met tools zoals , en Google’s eigen . Ook kun je voor de grap eens een paar referentiesites van je beoogde webdesigner met deze gereedschappen testen. Wat maakt een snelle site? Een belangrijke component van je sitesnelheid is de webhosting.

Een uitgebreide uitleg over sitesnelheid lees je hier: Een veilige website (HTTPS) zorgt voor vertrouwen Ken je dat slotje naast de naam van een website? Dat wil zeggen dat je contact maakt met de site via een beveiligde HTTPS-verbinding. Wil je een website met nieuwe content laten maken? Of beperkte content van een oude website overzetten? Dan is HTTPS met bijbehorend SSL-certificaat een no-brainer.

Website Bouwen? 5 Belangrijke Tips - Studio Calypso (Antwerpen)Website Bouwen En Beheren - Studio Calypso (Antwerpen)


Het overzetten van veel bestaande content naar HTTPS is echter wel een ingewikkeld klusje. Je mag verwachten dat een professionele websitebouwer hier ervaring mee heeft. Leestip: Op maat gemaakte website of standaardpakket? Weet je waarom sommige websites zo goedkoop ‘ontworpen’ kunnen worden? Omdat ze gebruikmaken van een kant-en-klaar design. Voor de leek ziet een standaard Word, Press template er soms best mooi uit.

Tips Voor Het Laten Bouwen Van Een Website - Studio Calypso (Antwerpen)Wat Voor Websites Kan Ik Laten Bouwen? - Studio Calypso (Antwerpen)


Je concurrent kan zo hetzelfde . Bovendien heb je met een standaard design maar erg beperkt de ruimte voor aanpassingen in het ontwerp of extra functionaliteiten. Een op maat gemaakte website geniet dan ook meestal de voorkeur. Welke elementen zorgen voor een goed website design? Een mooi design zie je niet.

Bouwen En Onderhouden Van Een Website. Waar Moet Ik Op ... - Studio Calypso (Antwerpen)

Wat moet er dan absoluut instaan? Vertel ten eerste voldoende over jezelf. Wat voor bedrijf ben je? Welke waarden wil je uitstralen? Wat is er uniek aan je merk? Vervolgens gaat het over de eerder genoemde doelen (zie #2) van je website. Omschrijf deze zo duidelijk mogelijk. Heb je nog geen (digitale) huisstijl? Dan is het goed om uitgebreid na te denken wat je met je merk wilt uitstralen.

Denk er bijvoorbeeld eens aan om . Verder is het natuurlijk belangrijk om duidelijk te beschrijven welke pagina’s je precies gemaakt wilt hebben en waarom. Hoe bereken je de kosten voor een professionele website? Veel webdesignbureaus zijn helaas nogal schimmig over de kosten. Ze adverteren met aantrekkelijke ‘vanaf-prijzen’, maar het totaalbedrag blijkt onder de noemer uurtje-factuurtje vele malen hoger uit te vallen.

Hoeveel verschillende lay-outs je wilt laten ontwerpen. Of een meertalige website inbegrepen is. Of een nieuwsbriefmodule inbegrepen is. Wat kost het onderhoud van je site? Een website met bijbehorend Content Management Systeem vraagt om onderhoud. De technieken op het internet gaan namelijk zo snel, dat updates binnen het CMS nodig zijn.

Updates die betrekking hebben met het verbeteren van de laadtijd van de website. Of technische ontwikkelingen die te maken hebben met het behoud van de veiligheid van je website (om hackers voor te blijven). Daarnaast willen wij je graag blijven adviseren, je mogelijke nieuwe wensen accuraat en spoedig doorvoeren en jou laagdrempelig te woord staan - webdesign antwerpen.