Slotenmaker - Lokaal, Betrouwbaar En Snel! - Betrouwbare Slotenmaker nodig in Schoten? Bel 0485 36 12 14

Published Mar 20, 22
6 min read

Slotenmaker Prijzen - Voorkom Verrassingen - Betrouwbare Slotenmaker nodig in Schoten? Bel 0485 36 12 14

Slotenmakerij Dang - Uw Slotenmaker in de buurt

Klein Heiken 159, 2180 Antwerpen
0485 36 12 14
slotenmakerij ekeren

De kat heeft zich zelf opgeloten door het slotje wat aan de binnenkant van de deur zit. Hele slimme kat!! Uit paniek heb ik heel snel een slotenmaker laten komen (slotenmaker schoten). Ik vroeg netjes al door telefoon wat t geintje me ging kosten. Hij kon er geen antwoord op geven want hij moest t zien.

Hij zei ik begin alvast en dan kijken we wel maak wel mooi prijsje met je! Leuk prijsje voor hem bedoelde die er mee!! Na 15 min was de deur open gaatje geboort in de deur. Beste mevrouw dat gaat u 270 euro kosten!! Ik heb t maar betaald omdat deze man heel intimiderend overkwam, had beetje schrik voor m.

Meer blaadje dat die snel snel heeft uitgeprint. Ben gaan kijken op internet over het bedrijf. Blijkt dat er heel veel mensen gedupeerd zijn. Veelste hoge kosten en ja hoor heel intimideerde gedrag van de aannemer! Dit blijkt een bedrijf te zijn van Duitsland!! Maar hebben gewoon een netnummer van het stadje waar ik woon.

Een hele dure les om anderen (weer) te waarschuwen voor dit bedrijf en om iedereen eerst te laten uitzoeken of er ook lokale bedrijven zijn, desnoods even de politie bellen wie zij inschakelen b. v. 23 apr 2013 08:14 door » 29 jul 2015 15:51 volgende keer eerst het bedrijf even googlen, en zonder kosten indicatie niet in zee gaan met eerlijk bedrijf vraagt een uurloon, dus dan weet je wat je kunt verwachten.

Veelgestelde Vragen - Slotenmaker - Betrouwbare Slotenmaker nodig in Ekeren? Bel 0485 36 12 14

Mijn buurman heeft me de sleutel van z'n appartement gegeven om de kat te verzorgen omdat hij op vakantie ging. De kat heeft zich zelf opgeloten door het slotje wat aan de binnenkant van de deur zit. Hele slimme kat!! Uit paniek heb ik heel snel een slotenmaker laten komen (slotenmaker schoten).

Hij kon er geen antwoord op geven want hij moest t zien. Toen die kwam zei die ja ik kan geen antwoord geven hoeveel t gaat kosten want weet niet hoeveel tijd en matriaal ik er voor moet gebruiken. Hij zei ik begin alvast en dan kijken we wel maak wel mooi prijsje met je! Leuk prijsje voor hem bedoelde die er mee!! Na 15 min was de deur open gaatje geboort in de deur.

Factuur zag er niet professioneel uit. Meer blaadje dat die snel snel heeft uitgeprint. Ben gaan kijken op internet over het bedrijf. Blijkt dat er heel veel mensen gedupeerd zijn. Veelste hoge kosten en ja hoor heel intimideerde gedrag van de aannemer! Dit blijkt een bedrijf te zijn van Duitsland!! Maar hebben gewoon een netnummer van het stadje waar ik woon.

Wat kan ik nu nog doen ?? Heb hier geen ervaring mee:( Weinig lijkt me, ze hebben met spoed gedaan wat je van ze gevraagd hebt. Spoed-service is altijd wat duurder, en materiaal en voorrijkosten kunnen ook gemakkelijk tot 100+ euro oplopen met dit soort dingen. 15 aug 2015 01:21 door » 15 aug 2015 01:35 Wij hebben een slotenmaker gebeld op verzoek van tijdelijke huurders tijdens onze vakantie omdat zij zichzelf hadden buitengesloten door de sleuter in de binnenkant van de deur tte laten zitten (slotenmaker schoten)..

Hoeveel Kost Een Slotenmaker (Per Uur)? - Spoed Klus - Betrouwbare Slotenmaker nodig in Schoten? Bel 0485 36 12 14

En terplekke heeft de monteur maar liefst 420 euro in rekening bebracht. Wij waren op vakantie dus konden er niet zelf bij zijn. De monteur heeft het oude slot eruit geboord en er een nieuwe ingezet en er 3 sleutels bij geleverd. Het lijkt erop dat dit een belachelijk hoog bedrag is.

Je weet dan nl. anders niet waar je ja op zegt,De huurders zijn erg geschrokken en balen enorm. Wij ook en hebben het gevoel dat het mogelijk niet in de haak is en willen weten of en zo ja wat we kunnen doen. door » 15 aug 2015 22:21 Het uitboren, er zijn huismerk sloten van Gamma, zo er doorheen en echte met doorboor beveiliging en lastiger...Welke en hoeveel werk het is weet ik niet maar vaak is raampje inslaan goedkoper en dan de schilder voor nieuw glas bestellen....Helaas, het bedrag is normaal voor goede vakmensen..

De slotenmaker gaf vooraf niets aan over kosten omdat ze het terplekke moesten beoordelen. En terplekke heeft de monteur maar liefst 420 euro in rekening bebracht. Wij waren op vakantie dus konden er niet zelf bij zijn. De monteur heeft het oude slot eruit geboord en er een nieuwe ingezet en er 3 sleutels bij geleverd.

Iemand soortgelijke ervaring en een prijs van 400? Is dit normaal of is dit zo extreem dat we het ergens zouden moeten aanvechten (waar????)? Sowieso vind ik dat ze vooraf een hele grove inschatting had moeten maken en niet de shock pas achteraf. Je weet dan nl. anders niet waar je ja op zegt,De huurders zijn erg geschrokken en balen enorm.

Kosten & Prijzen Slotenmaker - Betrouwbare Slotenmaker nodig in Ekeren? Bel 0485 36 12 14

Voorrijkosten, materiaalkosten, en uurloon kunnen bijelkaar zeker wel in die regionen uitkomen. Voorrijkosten zijn meestal rond de 50 à 75 euro, een uur werk bijelkaar, nog een keer 75euro voor een beetje vakman, SKG*** cilinder is ook 60 euro, en als er dan nog nieuw voordeurbeslag bijkomt (100 eruo), is het wel te verklaren.

een eerlijk bedrijf vraagt een uurloon, dus dan weet je wat je kunt verwachten. Een bedrijf dat op basis van uurloon werkt moet je nooit kiezen. Gewoon een bedrag om de klus te klaren. Dan weet je pas exact waar je aan toe bent. ALs iemand een laag uurloon noemt maar er vervolgens 3x zo lang over doet dan verwacht heb je er nog niks aan.

al bijna € 60,00 met een uurloon van € 70,00. Beide ex 21% btw. Ik was ongeveer 10 minuten bezig met slot openbreken demonteren en nieuwe plaatsen. dan zou het ongeveer € 150,- kosten. Verdient misschien beter dan het werk in de beveiliging waar ik werkzaam in ben. Kortom laat het eerst op papier zetten of email als het maar een opgave is die is vastgelegd.

Wij dachten nou het kan toch nooit zo duur worden, maar de rekening was 1289 euro voor het vervangen van 1 slot. Dus wees gewaarschuwd, voor ons is dit toch niet meer terug te halen. 12 feb 2007 14:49 door » 09 dec 2015 23:44 1289 euro maar? Koopje, bij ons was het vorige week bijna 2000.

Wat Kost Een Slotenmaker? - Betrouwbare Slotenmaker nodig in Schoten? Bel 0485 36 12 14

Niet erg, was toch al van plan het voordeurslot te vervangen. Ik heb toen ook een willekeurig bedrijf gebeld en binnen een klein uurtje waren ze weer weg en stond ik weer in mijn huis. Één cilinderslot vervangen. Ik meen dat het ongeveer 70 euro was. Het kan dus wel gewoon voor een eerlijke prijs en dan ook nog snel.

Hij belde toen naar Sleutelservice Eindhoven met de vraag om de deur weer voor ons te openen. Dat lukte wel; maar eigenlijk met een beperkte inbreng van de sleutelservice medewerker - en voor een daarvoor absurde prijs. Dit ondanks dat hij nadrukkelijk aan de telefoon naar de prijs had gevraagd - en hem was verzekerd dat dat mee zal vallen als het niet teveel werk zou zijn.