Mooie Voorbeelden - Straffe Sites - De Makkelijkste Sitebuilder! - Website Bouwer - StraffeSites.com

Published Jun 24, 22
7 min read

Waarom Je Website Updaten Zo Belangrijk Is - Website Bouwer - StraffeSites.com

Dit is niet onoverkomelijk, maar kwam vaak genoeg voor zodat het vervelend werd. Bij het zakelijke abonnement of hoger heb je de mogelijkheid om Elementor te installeren, een plug-in die de ervaring van een drag-and-drop editor creëert. Om de achtergrondkleur bijvoorbeeld te bewerken, moet je de blokeditor verlaten en naar de ‘customizer’ gaan en dan weer terug.

Gratis Website Bouwen: Dit Zijn Je Vijf Beste Opties - Website Bouwer - StraffeSites.comContent Management Systeem (Cms) - Website Bouwer - StraffeSites.com

Ontwerpflexibiliteit Aanpassingsopties variëren sterk en zijn volledig afhankelijk van het thema dat je kiest. Mijn eerste thema stond mij niet eens toe om kleuren of lettertypen wijzigen, maar het tweede thema dat ik koos, gaf mij veel meer opties. Over het algemeen lijkt het erop dat – voor gebruikte ik het thema Twenty Twenty. website bouwer.

com beschikt een van meest uitgebreide prijsklassen en er zijn aanzienlijke verschillen tussen de verschillende abonnementen. , die een zeer functionele, maar goedkope website nodig hebben. Het zakelijk abonnement is nodig om toegang te kunnen krijgen tot plug-ins, aangepaste thema’s en andere geavanceerde functies, maar met alles wat het biedt, is het de prijs zeker waard.

Waarom Je Website Updaten Zo Belangrijk Is - Website Bouwer - StraffeSites.com

com, maar er waren een paar kleine ingebouwde dingen die handig waren en die ik niet bij andere sitebuilders heb gezien: Image attribution van Pexels en andere stocksites worden automatisch toegevoegd Video’s kunnen direct worden geüpload De meeste import/export-opties tussen platforms Snelste laadsnelheden op desktop en mobiel Toen ik begon met het bouwen van mijn testwebsite, werd mij gevraagd te kiezen tussen het bouwen van een website of het bouwen van een website met een webwinkel. website bouwer.

Straffe Sites Review; Alle Ins En Outs - Website Bouwer - StraffeSites.comWebsite Laten Maken Voor Zzp/mkb - Website Bouwer - StraffeSites.com

Toen ik aan het bouwen was, merkte ik dat ik snel producten kon toevoegen met alleen naam, beschrijving en afbeelding, of geavanceerder kon gaan en categorieën, SEO en meer kon toevoegen. Er zijn een paar unieke lay-outs, zoals menuhoogtepunten, waardoor Weebly een goede optie is voor restaurants en koffiezaken. Je hoeft geen app of integratie toe te voegen om deze functie te kunnen gebruiken – het is direct ingebouwd.

Het lijkt qua functionaliteit meer op Squarespace, maar biedt veel minder opties. Je kunt voorgevormde lay-outs toevoegen in plaats van deze helemaal opnieuw te hoeven bouwen. Maar je moet elk element van een gekozen lay-out op de pagina zelf afzonderlijk verwijderen in plaats van ze in en uit te schakelen in de zijbalk, waardoor het proces van het bouwen van wat langer duurde dan ik had gewild.

Website Maken? - Gebruik Deze Volledige Hulpgids! - Website Bouwer - StraffeSites.com

Laravel Nova Of Wordpress: Welk Cms Is Het Best Voor Jouw ... - Website Bouwer - StraffeSites.comWaarom Je Geen Gratis Website Moet Maken: 12 Redenen - Website Bouwer - StraffeSites.com

Een bijzonder vervelende functie is dat je voor verschillende dingen, zoals het wijzigen van lettertypestijlen of het toevoegen van producten, naar een volledig afzonderlijke zijbalk of interface moet navigeren, wat lang duurt in vergelijking met hoe snel alles gaat in de e-commercebuilder. Ontwerpflexibiliteit Over het algemeen is de ontwerpflexibiliteit beperkt.

De geavanceerde ontwerpopties voor kleur en dergelijke bieden nog een paar opties, maar zijn nog steeds veel eenvoudiger dan wat je elders zult vinden. Het is nog steeds niet zo aanpasbaar als andere websitebuilders, maar je hebt veel meer opties voor kleur, lettertype en lay-out, waaronder het kiezen van je eigen kleur in plaats van een vooraf ingestelde kleur.

Van Hobby- Naar Professionele Website (+ Praktijkvoorbeeld) - Website Bouwer - StraffeSites.comWebdesign Antwerpen. Wil Je Een Makkelijke Website Laten Maken? - Website Bouwer - StraffeSites.com

Het belangrijkste voordeel van een upgrade naar het laagst betaalde abonnement is het koppelen van een aangepast domein en je moet verder upgraden als je advertenties wilt verwijderen en verzendmogelijkheden wilt toevoegen. Over het algemeen Gebruiksgemak Wanneer je begint met het bouwen van je Jimdo-website, word je gevraagd een reeks vragen te beantwoorden over het doel van je site, het kleurenschema en een paar andere dingen.

Wix Webshop Review: Simpeler Kan Haast Niet - Website Bouwer - StraffeSites.com

, omdat het voor mij een aantal van de eerste stappen heeft voltooid, zoals het kiezen van kleuren en het toevoegen van pagina’s, in plaats van dat ik een lijst kreeg met dingen die ik zelf moest doen. Later ontdekte ik echter dat : Dolphin wordt gebruikt om eenvoudige websites en webwinkels te bouwen, terwijl Creator een blogfunctionaliteit heeft en aangepaste code mogelijk maakt.

Tijdens enkele aanvullende tests, die ik heb uitgevoerd nadat ik had ontdekt dat de site waarop ik aan het bouwen was, geen blog kon hosten, ontdekte ik dat je door “Blog” te kiezen als je websitetype, je een winkel en andere functies kunt toevoegen, maar als je ‘Website’ of ‘Winkel’ kiest, kun je geen blog toevoegen.

Ontwerpflexibiliteit Jimdo Dolphin is vergelijkbaar met Squarespace, omdat je hiermee een startpunt kunt kiezen voor je kleuren en lettertypen en vervolgens worden er automatisch stijlen gegenereerd, die je overal kunt gebruiken. , maar het betekent ook dat je niet zoveel variatie krijgt als bij Wix. Met de kleurenpaletkiezer kun je een schuifregelaar gebruiken om de uitstraling van je site te kiezen, wat je meer flexibiliteit geeft dan andere editors, terwijl je ontwerpkleuren toch samenhangend blijven.

Wix.com: Gratis Website Maken - Maak Je Eigen Website - Website Bouwer - StraffeSites.com

com of Squarespace. website bouwer. Je kunt elementen aan een specifiek blok toevoegen of verwijderen, maar er zijn beperkingen aan wat je kunt wijzigen. Ik heb geen volledige test op Jimdo Creator uitgevoerd, maar in mijn eerste opzet van een bloggerichte site werd mij gevraagd een volledige template te kiezen om mee te werken.

Content Management Systeem (Cms) - Website Bouwer - StraffeSites.comMooie Voorbeelden - Straffe Sites - De Makkelijkste Sitebuilder! - Website Bouwer - StraffeSites.com

Jimdo heeft veel opties en de installatie zorgt ervoor dat alles snel gaat. Het is moeilijk voor te stellen dat je een lay-out nodig zou kunnen hebben, die je niet met Jimdo zou kunnen samenstellen. Prijzen Bij Jimdo moet je sneller upgraden naar een betaald abonnement dan bij een andere websitebuilder, omdat , Alleen met het Unlimited-abonnement kun je zoveel pagina’s bouwen als je wilt, ook al is er veel opslagruimte beschikbaar bij lagere abonnementen.

Bij de meeste andere websitebuilders krijg je voor een lagere prijs dezelfde functies als het onbeperkte abonnement, plus extra’s. Andere functies Jimdo heeft niet veel flitsende extra’s, maar er zijn een paar functies die het vermelden waard zijn: bij het onbeperkte abonnement kun je hun juridische teksthulp gebruiken om privacybeleid en andere juridische tekst te maken.

Zelf Aan De Slag Met Online Essentials - Website Bouwer - StraffeSites.com

Jimdo beweert SEO-behoeften uit handen te nemen, maar er is geen gemakkelijke manier om te zien wat ze hebben veranderd of waarom. De ‘geoptimaliseerde’ metatitels zijn slechts de paginanaam, toegevoegd met de sitenaam, dus het leent zich niet echt goed voor een echte SEO-strategie als dat je doel is. Gebruiksgemak Ik vind veel dingen leuk van de Volusion-websitebuilder: Elk navigatie-item in het dashboard is ook kleur gecodeerd en heeft een uniek pictogram en dat maakt de interface visueel aantrekkelijk en eenvoudig te navigeren.

Volusion heeft geen ingebouwde blogfuncties, je moet er dus een integreren vanuit Word, Press of een ander blogplatform. Dit leek in theorie eenvoudig, maar het was niet voor de hand liggend dat je “https://” vanaf het begin van je blog-URL moet weglaten. website bouwer. Ik vroeg de live chat-ondersteuning hiernaar en kreeg te horen dat het mogelijk was om dit toe te voegen met aangepaste HTML, maar ze wisten het niet zeker.

Ten slotte, hoewel de afzonderlijke plaatsen om je site te bewerken soepel en intuïtief zijn, voelde het heen en weer navigeren tussen de editor zelf en de productbeheertool als een onnodig lang proces om snel wijzigingen aan te brengen in de winkellay-out. Ontwerpflexibiliteit Samen met enkele andere van de beste websitebuilders op deze lijst heeft Volusion veel ontwerpmogelijkheden.