Maak Je Webshop Menselijker Met Deze 6 Tips - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.com

Published Jul 08, 22
7 min read

Webshop Laten Maken - Volle Winkelwagens Voor Jouw Bedrijf! - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.com

Studio Calypso™

Paardenmarkt 20, 2000 Antwerpen
03 290 03 03
Webshop laten bouwen

Dit is een veelvoorkomende vraag die wij regelmatig krijgen. Zodra iemand de beslissing heeft genomen om een website te laten ontwerpen, is dit één van de volgende vragen. Hoe sneller, hoe liever natuurlijk. Maar voor de meeste mensen is dit een groot vraagteken. Een is uiteraard een uitdaging. Ik geef altijd de voorkeur om eerst een persoonlijk gesprek aan te gaan met de klant.

Want zomaar de vraag stellen: Zoals je zal merken zijn er verschillende zaken zeer belangrijk. Aan de hand van enkele gerichte vragen kom ik meer over uw bedrijf te weten. Hieronder een aantal vragen: Wat is uw product of welke diensten biedt uw bedrijf aan? Wat wilt u met uw nieuw website bereiken? (meer offertes ontvangen, realisaties online weergeven voor potentiële klanten, …) Welke kleuren ziet u graag? Is er speciale functionaliteit nodig? Wat is uw budget? Welke websites spreken u aan? (en vooral: welke niet!) Heeft u al een logo? Hier heb je geluk.

Handig voor als u later bepaalde zaken wil doen zoals bedrukking op uw auto of diverse reclame. … Door het beantwoorden van een 15tal vragen heb ik direct al een veel beter beeld van wat u precies wenst(en wat zeker niet!). Hieronder vindt u enkele zaken waar u rekening moet mee houden & die veelal de duur van een website project bepalen: Integratie social media Video’s Verschillende talen Foto galerijen Contact formulieren Agenda beheer Google maps Blog Nieuwsbrief … In het algemeen mag je stellen dat er 3 types van websites bestaan: Standaard websites: 1-7 pagina’s Middelgrote websites: 7-20 pagina’s Grote maatwerk websites Een standaard website met een gemiddelde van een 7 tal pagina’s kan vrij snel online komen.

Webshop Laten Bouwen - Online Marketing - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.comWebshop Laten Maken - Koning Met Je Webshop! - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.com

Veel hangt af van de klant zelf. Als er bepaalde vragen laat worden beantwoord dan zal alles natuurlijk vertraging oplopen. Maar als alles vlot verloopt moet een standaard website van grafisch voorontwerp tot lancering een 1-3 weken duren. Een middelgrote website met een 7-20 tal pagina’s zal gemiddeld een 4-6 weken duren.

Wordpress Webshop Laten Bouwen Vanaf €550 - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.com

Heeft u nood aan een maatwerk website? Dan zal dit uiteraard langer duren. Zoals je zult merken is de voorbereiding bij een website ontwerp enorm belangrijk. Er moet zeer goed worden nagedacht wat er allemaal moet opkomen (en wat niet). Foto’s kunnen echt wel een website maken of kraken. Geen paniek, indien gewenst kom ik langs voor een professionele fotoschoot.

Want het komt niet professioneel & aantrekkelijk over om wazige foto’s te gebruiken op de website. Dit schrikt potentiële klanten af! Iedereen heeft wel een bepaalde voorkeur van een stijl maar heeft moeilijkheden om dit duidelijk te maken. Daarom raad ik altijd aan om eens op Google rond te kijken naar enkele website die u graag ziet - webshop laten bouwen.

Dit mag gerust van een totaal andere branche zijn. Op deze manier zie ik direct welke stijl u graag zou hebben voor uw nieuw website. Bij gelijk welke website die ik ontwerp volg ik onderstaande “stappenplan”. Daarna start ik het grafisch ontwerp & de ontwikkeling van uw website. Het grafisch ontwerp is een zeer belangrijk onderdeel aangezien dit de algemene vormgeving van uw nieuwe website bevat.

Na aanpassingen en goedkeuring start ik ontwikkeling van de website zelf. Zo kunt u de website ervaren zoals deze officieel online zal zijn. Voordeel is ook dat u de website zelf goed leert kennen uiteraard. Na de lancering laat ik u zeker niet aan u lot over! U kan bij mij terecht voor diverse vragen, aanpassingen, … Enkel op deze manier zijn we beide zeker dat alles goed blijft verlopen! Weet ook om een website dat er heel veel zal nodig zijn. webshop laten bouwen.

Hoe Eigen Professionele Webshop Maken - Bouwen - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.com

In elk geval is het enorm belangrijk als uw nieuwe website online komt dat deze niet alleen grafisch een pareltje is maar dat deze ook nieuwe klanten aantrekt! Snel een website in elkaar knutselen is geen meerwaarde … Zoals je ziet hang alles een beetje af van het type website die u wenst maar ook van uzelf.

Deze website maakt gebruik van cookies. Sluiten.

Een webshop is geïntegreerd in je website. Het is dus een onderdeel van de website. Een e-commerce shop draait volledig om verkopen via internet. Voorbeelden van een e-commerce shop zijn en Cool, Blue. nl. Heeft de website meerdere doelen en wil je daarnaast ook producten via de website verkopen, dan is een webshop een perfecte oplossing.

Wil je hier graag wat extra uitleg over? Kom dan even langs. We leggen het graag uit..

Webshop Laten Maken - Uniek & Op Maat - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.com

Word, Press is open source, dat betekent dat je het gratis kunt gebruiken en iedereen er applicaties voor kan schrijven. Word, Press geeft je de vrijheid om te groeien en exact uit te breiden zoals jij dat zou willen. Er zitten namelijk geen limieten op. Gesloten systemen, zoals Wix, Jimdo enzovoort kunnen dat niet.

Gesloten systemen laten niet toe om zelf extra functies toe te voegen. Bij dit soort systemen moet je roeien met de riemen die je hebt. Daarom raden wij aan om Word, Press te gebruiken, zodat je vrij bent en kunt groeien..

Kies een geschikte naam voor je webshop. Zorg er het best voor dat de naam iets zegt over het type product dat je gaat verkopen. Let er ook op dat de domeinnaam (de url waarop je webshop online vindbaar zal zijn) voor deze naam nog niet bezet is. Je kunt de beschikbaarheid van een domeinnaam gemakkelijk controleren op de website van DNS.

Zorg er ook voor dat de naam van je webshop goed te onthouden is, dat zal je verkoop alleen maar ten goede komen. Nadat je een naam hebt gekozen, kun je werken aan een logo en/of huisstijl. Ben je zelf niet goed in het ontwerpen van een logo? Schakel dan een grafische vormgever in.

Wat Kun Je Doen Als Je Online Aankoop Niet Wordt Geleverd? - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.com

Webshop Beginnen - Eenvoudig Webwinkel-stappenplan 2022 - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.comWordpress Webshop Laten Maken Voor - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.com

Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe website en oh oh wat zijn we trots op die van ons! Met dank aan Menno van Paassen, die onze ideeën perfect heeft vertaald naar een fraai en functioneel design. Menno van Studio MVP is kundig, snel, geduldig en vriendelijk. Het is echt een plezier om met deze freelance designer mee samen te werken.

Een webshop laten maken brengt een complex verhaal met zich mee. Je krijgt met veel onderdelen te maken zoals het budget, keuze van content management systeem (CMS), design en aanvullende kosten van onder andere online marketing. Het is voor jou dan belangrijk aan wat voor soort kosten je kan denken bij de webshop die jij uiteindelijk laat bouwen.

000 kosten en de andere webshop €5. 000 of soms wel €10. 000. Wil je weten hoe dit komt? Lees verder dan geef ik jou de handleiding die je nodig hebt. Voor het bouwen van de webshop hebben wij een lijst samengevat waar je rekening mee kan houden. Het stappenplan kan je gaan gebruiken bij onder andere controleren van offertes.

Kopen Op Een Website Buiten De Europese Unie Kan Duur Zijn - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.comWebshop Maken Met Sohosted Website Builder - Webshop laten bouwen? StudioCalypso.com

Zoals ik al eerder vermeld had zijn er verschillende soorten webshops en is je budget afhankelijk van wat voor soort webshop je krijgt. Vergelijk een webshop laten bouwen met het kopen van een woning. Je hebt een verschil tussen een appartement, eengezinswoning en een villa. Dit heb je uiteindelijk ook in de keuze van een webshop.