Industriële Reinging Op Professioneel Niveau - ComfortCleaning.be

Published Jan 27, 22
4 min read

Professionele Industriële Reiniging - ComfortCleaning.be

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en , niet in problemen. HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én . Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel aan na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!.

Industriële reiniging Antwerpen SNEL, STIPT & PROFESSIONEEL100% clean en 0% zorgen dat zijn de cijfers die u als ondernemer wil horen als het gaat over industriële reiniging. Wel laat het dat nu net zijn wat wij van ICM Belgium (industriële reiniging Antwerpen) aan onze klanten verzekeren. Maak hier onder kennis met ons bedrijf, hopelijk maken we spoedig kennis met elkaar.

Gespecialiseerd In De Schoonmaak Van Industriële Sectoren - ComfortCleaning.be

We zijn zowel een voor bedrijven uit Antwerpen als een voor bedrijven en particulieren uit Antwerpen. Volg ons op Instagram of Facebook. Waarom kiezen voor industriële reiniging door ICM Belgium? Offerte voor industrie in Antwerpen? Industriële schoonmaak in Antwerpen, Opritten, terrassen, daken, gevels en reclameborden op totem laten reinigen, Niet enkel de binnenkanten van uw bedrijfsgebouwen hebben onderhoud nodig.

Een gevel aangetast door de weersomstandigheden en uitstootgassen.. Reclameborden of wegwijzers waar je de tekst amper nog op kan lezen.. Dit zijn allemaal details die aandacht verdienen wanneer het gaat over de uitstraling van uw firma en de beleving die een bezoeker krijgt wanneer hij of zij een locatie van uw firma bezoekt.

m.v. warmwatertrailer of door een stoomreiniging onder hoge druk. Reinigen van productielijnen & installaties, Al geruime tijd geniet ICM Belgium het vertrouwen van gerenommeerde klanten in de voedselverwerkende industrie. Hygiëne en desinfectie maken in deze sectoren deel uit van het primaire proces. Zowel besmettingen door menselijk handelen als door rondvliegende stofdeeltjes, kiemen en sporen worden zorgvuldig vermeden door ons team speciaal opgeleid voor industriële reiniging.

Industriële Reiniging/industrieel Reiniger - ComfortCleaning.beIndustriële Schoonmaak - ComfortCleaning.be


Wij staan u bij tijdens de bouwwerken d. m.v. periodiek onderhoud en schoonmaak van de werfketen of d. m.v. een vooropleveringsopkuis waarbij we de werf borstelschoon maken. Bij oplevering zorgen we ervoor dat de woningen, openbare ruimtes of de industriebouw volledig instapklaar zijn. Kauwgomverwijdering, Vele parkings, shopping centra, ingangen van supermarkten, winkels, straten en marktpleinen verliezen hun sier en uitstraling door in de bodem, bestrating of vloer getrapte kauwgom.

Je Betrouwbare Specialist In Industriële Reiniging - ComfortCleaning.be

Martin Niemiec richt in 2016 ICM Belgium op om zich te focussen op industriële schoonmaakdiensten met een knipoog naar klassieke schoonmaak. Hij bouwt in geen tijd een aanzienlijk klantenbestand op waardoor de eerste medewerkers al begin 2017 een feit zijn. 2017 is ook het jaar dat zijn levenspartner Ozlem Sagman medezaakvoerder wordt van de firma.

Wie zijn we? Wij zijn schoonmakers pur-sang, die hoogkwalitatief en compleet werken, met een “meedenkende schwung”. Kortom, we geven om jouw werkplek en die van jouw medewerkers. Het moet niet enkel zuiver, of hygiënisch zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling van uw firma en de eerste indruk verzorgen die bezoekers krijgen tijdens een bezoek.

Industriele Reiniging - De Beste Bedrijven In Uw Buurt. - ComfortCleaning.beIndustriële Reiniging Van Het Magazijn Leidt Tot Een Verhoging ... - ComfortCleaning.be


Industriële Reiniging En Ruiming: Krijg De Efficiëntste Oplossing - ComfortCleaning.beIndustriële Reiniging En Ruiming: Krijg De Efficiëntste Oplossing - ComfortCleaning.be


Daarom straalt iedere medewerker het DNA uit van onze firma. Elk lid van het ICM-team krijgt via onze ICM Academy een hoogwaardige opleiding opdat zij hun klanten de kwalitatieve service kunnen geven die ze verdienen. Bovendien verdienen onze mensen op een ergonomische manier te kunnen werken, ondersteund door de machines en technologieën van morgen.

Industriële Reiniging: Reinigingsmiddelen Industrie - ComfortCleaning.beGespecialiseerd In De Schoonmaak Van Industriële Sectoren - ComfortCleaning.be


Bovendien draagt een gereinigde receptie en vergaderruimte bij aan de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en bezoekers toe. Schoonmaken van kantoren: Dieptereiniging vast & los tapijt, Wij voeren bij veel van onze vaste klanten periodiek een dieptereiniging van hun vloerkleding uit. Bij vast tapijt voeren we de werken op locatie uit.

Industriële Reinging Op Professioneel Niveau - ComfortCleaning.bem.v. de Chem-Dry koolzuurmethode. Bij een gespecialiseerde tapijtreiniging brengen ook steeds een vuilwerende beschermlaag aan zodat vuil en vlekken in de toekomst geen kans krijgen zich te hechten aan de vezels van het tapijt. Losse tapijten reinigen we op onze locatie. Geen enkele job valt ons te zwaar. Handgeknoopt tapijt, Perzisch tapijt, hoogpolig tapijt, Oosters tapijt, zijden, wollen of katoenen tapijt.