Hulp Bij Periodieke Schoonmaak - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66

Published May 25, 22
7 min read

Schoonmaak - Onderhoud - - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66

Hoe Vaak Moet Je Elk Voorwerp In Je Kantoor Schoonmaken? - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66Wat Zijn De Regels Voor Goede Bedrijfshygiëne? - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66

All Cleaning Schoonmaakbedrijf

Antwerpse Steenweg 64, 2660 Antwerpen
03 230 36 66
Schoonmaak Kantoren

Bovendien kunnen we het schoonmaakwerk op ieder moment van de dag uitvoeren. Wilt u geen last van de schoonmaakwerkzaamheden ondervinden gedurende werktijd? Dan reinigen onze schoonmakers bijvoorbeeld ´s ochtends, ´s avonds of in het weekend. Wij maken graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek om de verwachtingen op het gebied van schoonmaak te bespreken.

In je huiskamer ben je waarschijnlijk dagelijks bezig om deze netjes te houden. schoonmaak kantoren. Het opruimen van lege kopjes en het recht leggen van de tijdschriften omdat een opgeruimde leefomgeving rust geeft in je hoofd. Opruimen heeft niet direct met schoonmaken te maken. De huiskamer schoonmaken kent een aantal onderdelen; het opruimen, het bijhouden van de schoonmaak en de periodieke schoonmaak van de huiskamer.

Houd alles netjes daardoor houd je overzicht. Rommel trekt rommel aan, voor je het weet ligt er overal wat en wordt het schoonmaken van je huiskamer lastig. Als je ‘s avonds naar bed gaat ruim dan even de kopjes en glazen op. Verwijder dan ook gelijk eventuele kringen op de tafel.

Regulier Schoonmaakonderhoud - - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66Dit Zijn De Zes Meest Voorkomende Schoonmaakfrequenties - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66

Kringen laten mogelijk sporen na als je ze laat indrogen. Als je de volgende ochtend dan weer in je huiskamer komt dan ziet deze er een stuk prettiger uit (schoonmaakbedrijf kantoren). Als je in huis rookt is het ook verstandig voor het slapen gaan je asbak uit de huiskamer te verwijderen. Je huiskamer zal de volgende dag in ieder geval minder naar sigaretten ruiken, wel zo fris.

In 8 Stappen Een Schoon Bedrijf - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66

Je kunt gelijk beginnen met schoonmaken en je zult dan ook eerder klaar zijn.

Onderzoek naar dieptereiniging van de werkplek De afgelopen jaren hebben wij onderzoek verricht naar de effectiviteit van professionele dieptereiniging van de werkplek. Hieruit hebben wij kunnen concluderen dat onze werkwijze, de reinigingsmiddelen die wij gebruiken en de nabehandeling zeer effectief zijn. Dit kunnen wij ook bij een schoonmaak aantonen met de hygiëne sneltest.

Hierdoor worden sommige werkplekken vaker opgeruimd en schoongehouden. Ook is het afhankelijk van het intensieve gebruik van een werkplek. Zo heeft elke organisatie wel een gewilde flexwerkplek. Deze is waarschijnlijk minder schoon dan bijvoorbeeld een werkplek van een accountmanager die meestal niet fulltime achter zijn of haar werkplek zit. Kantoor professioneel laten reinigen Het is verstandig om zo nu en dan het kantoor professioneel te laten reinigen.

Deze oplossingen zorgen voor minder vuil op de werkplek. Met deze aanpak bent u goedkoper uit en zorgt u voor een hygiënischer resultaat. “Wij geven u tips en tools om de werkplekken van de werknemers hygiënischer te houden” Schoonmaken kantoor tips Wij geloven in schoonhouden in plaats van schoonmaken. Dit kan gedaan worden door efficiënte reiniging.

Trappenhuis Schoonmaken [Kosten & Mogelijkheden] 2022 - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66

Schoonmaken van kantoren en thuiswerkplekken Het schoonmaken van kantoorpanden is niet alleen belangrijk, ook thuiswerkplekken moeten niet vergeten worden. Een schone thuiswerkplek levert namelijk vergelijkbare voordelen voor de werkgever op. Het is echter lastiger om een schone thuiswerplek te creëren, aangezien ook een deel van de verantwoordelijkheid bij de werknemer ligt.

Zo zijn contactmomenten, structuur en gezondheid erg belangrijk. Combineer deze aspecten door bijvoorbeeld maandelijks een thuiswerk-kit aan te bieden. Dit is een box waarmee u een extra contact moment aan de medewerker kunt schenken en de aandacht kunt vestigen op hun gezondheid en een gestructureerd werkpatroon. Wij bieden u een thuiswerk-kit waarin wij tips geven over een ergonomische thuiswerkplek.

De box bevat tevens professionele reinigingsdoekjes, waarmee de werknemer zijn of haar werkplek en hardware schoon kan maken. De doekjes zijn individueel verpakt, waardoor ze ook ideaal zijn om mee te nemen naar klanten, onderweg of op kantoor. In onderstaande video geven wij een tips voor het schoonmaken van de werkplek met de reinigingsdoekjes.

Snel, effectief en 30% goedkoper Als uitkomst van alle bovenstaande aspecten (thuiswerken, schoonmaken kantoor en schoonmaken kantoor hebben wij de perfecte oplossing: THP Clean Office. Bij Clean Office staat de combinatie van periodieke dieptereiniging van de werkplek, medewerkersparticipatie en slimme oplossingen centraal. Zo creëren wij op een goedkopere, maar effectievere manier een schone werkplek.

Schoonmaakwerkzaamheden - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66

Na het adviesgesprek zullen wij u een prijsopgave sturen. Op deze manier weet u precies wat de kosten van het reinigen van uw kantoor gaan zijn. Uw werknemers zullen lang tevreden zijn met hun schone werkplek en het werk naar behoren blijven uitvoeren. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op 19-4-2018 door Pro, Office Hoe houd jij je kantoor schoon en geordend? Om efficiënt te kunnen werken, is het erg belangrijk dat het op kantoor schoon en geordend is. Op deze manier kunnen jij en alle andere medewerkers prettig en gezond aan het werk. Er zijn diverse manieren om je kantoor goed te reinigen.

Als je bijvoorbeeld een kantoorruimte Amsterdam huurt, dan weet je als geen ander dat je kantoorruimte in principe je visitekaartje is. Een schoon en geordende kantoorruimte is dan ook echt een must. Als je een schoon en geordend kantoor hebt, dan kun je op elk moment van de week klanten of bezoekers zonder problemen ontvangen.

Als je voldoende afvalbakken hebt op kantoor, dan ben je ook eerder geneigd om deze te gebruiken. Als er dicht in de buurt een prullenbak staat, zal iedereen zijn of haar rommel hier in gooien. Heb je voor het hele kantoor maar een enkele prullenbak die ook nog eens in de eetruimte staat? Dan is de kans groot dat iedereen hun afval en rommel gaat bewaren op het bureau.

Resultaatgerichte En Dagschoonmaak - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66

Door de zorgen voor voldoende afvalbakken op kantoor kun je dit gemakkelijk voorkomen. Een kantoor zonder rommel ziet er al een stuk schoner uit. Voer een clean desk beleid in, dit houdt in dat jij je bureau leeg en netjes achterlaat als je klaar bent met werken. Veel kantoren werken volgens dit principe en geven aan dat dit een hele goede manier is om je beter te concentreren op je werk.

Hoe Vaak Heb Ik Een Glazenwasser Nodig? - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66Schoonmaken Kantoor Antwerpen - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66

Op den duur zal dit er dus ook voor zorgen dat je productiever wordt. Komen er regelmatig schoonmakers langs om schoon te maken? Dan is dit voor hun ook erg fijn, op deze manier zijn ze namelijk ook beter in staat om jullie bureau schoon te maken. Een goede manier om je bureau leeg te houden en ergonomisch te werken, is je beeldscherm(en) plaatsen op een monitor arm.

Een toetsenbord is een grote bron van bacteriën. Hierdoor kun je sneller ziek worden (kantoren schoonmaken). Door je muis en toetsenbord regelmatig te reinigen kun je dit voorkomen. Veel mensen denken dat de schoonmakers dit doen, maar vaak mogen deze schoonmakers de kantoorartikelen niet reinigen en gaat het slechts om het bureaublad.

Je kunt met schoonmaakdoekjes en perslucht regelmatig je toetsenbord schoonmaken. Hiervoor zijn vele schoonmaakmiddelen te koop om je computer schoon te maken. Een speciale ruimte om te pauzeren Heb je momenteel op kantoor geen speciale plek om te pauzeren? Dan is de kans groter dat je medewerkers gaan lunchen of eten op hun werkplek.

Wat Kost Een Kantoor Schoonmaken? - Prijs Per M² En Per Uur! - Bel Schoonmaakbedrijf All Cleaning 03 230 36 66

Kantine inrichting met kantinetafels, een bartafel en comfortabele kantinestoelen om te pauzeren voorkomt dit. Comfortabel kantinemeubilair zorgt er tevens voor dat je medewerkers even los kunnen komen van hun werk. Ze kunnen even rustig praten over leuke dingen en genieten van een lekker broodje. Op deze manier heb je een schoner kantoor én productievere medewerkers.

Een opgeruimd kantoor betekent een opgeruimd hoofd zodat jij je met je collega’s honderd procent kunt focussen op je werk.