Hoger In Google In 6 Simpele Stappen - Google Ranking Verbeteren met Linoua.com

Published Mar 11, 22
6 min read

Hoe Krijg Ik Mijn Site Hoog In Google? - Google Ranking Verbeteren met Linoua.com

Digital Business Advisor - Internetmarketing & Webdesign

Schotensesteenweg 399, 2100 Antwerpen
0489 00 37 77
Bovenaan in Google

Ook kijkt onze SEO consultant graag met je mee om te bepalen waar jouw platform nog verbeterd kan worden. Technische SEO brengt vaak ook veel andere voordelen met zich mee Behalve dat je door middel van technische SEO beter vindbaar wordt, brengt het vaak ook andere voordelen met zich mee.

Een gebruiker wil een overzichtelijke website en dus scoor je meer punten als jouw platform een goede structuur heeft. De gebruikers van een zoekmachine zijn op zoek naar informatie en dus scoor je beter met meer content. Zo heeft elke factor die de zoekmachines gebruiken om een domein te beoordelen een achterliggende reden.

Zolang je een SEA campagne hebt lopen, betaal je hiervoor (hogere ranking google). De kosten van SEA kunnen vrij hoog oplopen, afhankelijk van op welke zoekwoorden je adverteert. Toch is het zeker geen slecht idee om in Search Engine Advertising te investeren. Je ziet de resultaten namelijk direct. Zodra je de campagne hebt aangemaakt, sta je direct bovenaan de SERP van de zoekwoorden die je gekozen hebt.

Zodra het budget op is, wordt je advertentie simpelweg niet meer getoond. Als je wilt adverteren in Google, kun je gebruik maken van Google Ads. Dit is een dienst van Google zelf en je loopt dus geen enkel risico. Het is wel van belang dat je goed nagaat op welke zoekwoorden je het beste kunt adverteren.

Hoe Krijg Ik Mijn Website Hoog In Google? - Google Ranking Verbeteren met Linoua.com

Het zou namelijk zonde zijn als jij je budget verkeerd besteedt. SEO en SEA combineren Indien je niet blijvend per bezoeker op je website wilt betalen, is het aan te raden om niet alleen voor SEA te kiezen. Wél kan het een goed idee zijn om SEO te combineren met SEA.

In de tussentijd kun je dus nog profiteren van de voordelen die SEA te bieden heeft. Indien het budget lager is, dan raden wij je aan om uitsluitend voor SEO te kiezen. Alhoewel SEO een proces is waar je mee tijd voor nodig hebt, kost het relatief veel minder en blijf je de resultaten langer terugzien.

En dat doe je door je website aan te passen met verscheidene SEO methoden. De reden waarom de eerste plaats voor iedereen het streven is, wordt duidelijk als je de volgende informatie leest: Slechts 1/10 internet gebruikers kijkt verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Slechts 1/4 internet gebruikers kijkt verder dan de eerste 5 resultaten.

Hoe kom je bovenaan in Google? Er zijn verscheidene manieren waarop je een hoge positie in de zoekmachine resultaten kunt bereiken. Zorg ervoor dat je website gebruikersvriendelijk is, dat deze een goede structuur heeft, dat je zoekwoorden vloeiend en correct verwerkt en dat je backlinks opbouwt en je komt al een heel eind.

Je Website Hoger In Google - Maak Het Interessant - Google Ranking Verbeteren met Linoua.com

Wat is positie nul? Als jij denkt dat een eerste positie het beste is, dan heb je het mis, want je staat pas bovenaan in Google als je positie nul hebt bereikt. Dit zijn de featured snippets waarmee Google de gebruiker alvast antwoord geeft op de vraag die ze hebben.

Verzorg jij je SEO zelf of besteed je dit uit? Na het lezen van dit blog heb je een goed beeld van de verschillende factoren die bijdragen aan de zoekmachine ranking van jouw online platform. Het is verstandig om goed voor jezelf na te gaan of je de SEO helemaal zelf kunt oppakken of liever (gedeeltelijk) uitbesteedt.

Je kunt er op deze manier ook zeker van zijn dat de campagne resultaat oplevert. Ben jij benieuwd naar wat wij als SEO bedrijf voor je kunnen betekenen? Dan vertellen wij je graag meer! .

Hoger komen in Google door te adverteren (SEA) Adverteren in Google is dé manier om direct bovenaan in de zoekresultaten te staan. Zoekmachine adverteren wordt ook wel SEA genoemd, wat staat voor Search Engine Advertising. De kracht van adverteren in Google wordt door steeds meer bedrijven ontdekt. Het grote voordeel van het adverteren in Google ten opzichte van het optimaliseren van je website voor de organische posities, is dat je veel sneller resultaat bereikt.

Hoger In Google Komen? - Beginnen Met Wordpress ... - Google Ranking Verbeteren met Linoua.com

Het grote nadeel is natuurlijk wel dat je betaalt voor het verkeer wat je krijgt via je advertenties. Daarom kiezen veel bedrijven liever voor zoekmachine optimalisatie, of een combinatie van beide kanalen. Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO) Zoekmachine optimalisatie (in het kort SEO, wat staat voor het Engelse ‘Search Engine Optimization’), is gericht op het verhogen van je positie in Google en het verbeteren van je vindbaarheid.

Maar hoe kom je nu hoger in Google? Hier spelen heel veel factoren een rol in. Bovendien is het algoritme dat Google gebruikt ‘geheim’. Toch weten we door ‘trial and error’ inmiddels vrij goed wat wel en geen invloed heeft op je positie in de zoekresultaten van Google. De drie pijlers van SEO In het kort hangt je positie in Google samen met drie factoren, die we de pijlers van SEO noemen: De content op je website De techniek (code) van je website De autoriteit van je website 1.

En in zekere zin is dat ook zo. Als je in Google zoekt naar iets, wil Google je een zo relevant en goed mogelijk resultaat tonen. De relevantie van de zoekresultaten bepaalt Google aan de hand van je content, oftewel de teksten en afbeeldingen op je pagina. Heb je een uitgebreid en interessant artikel geschreven over een specifiek onderwerp? Dan vergroot dat je kansen enorm op ook op dit onderwerp te scoren.

De techniek (code) van je website Voordat Google de relevantie van je pagina’s kan bekijken is het belangrijk dat de techniek van je website op orde is. Als Google je pagina’s niet kan bezoeken vanwege een technische fout, zal je nooit hoger in Google komen, ook al is je content nog zo goed.

Hoger In Google Staan? Volg Dit Stappenplan Met 27 Tips! - Google Ranking Verbeteren met Linoua.com

3. De autoriteit van je website Naast de techniek en de content kijkt Google ook naar de autoriteit van je website. Is je website erg populair op het web? Dan is de kans groter dat je goed zal scoren. De populariteit / autoriteit bepaalt Google aan de hand van links.

Krijg je veel stemmen van relevante websites die zelf ook een hoge autoriteit hebben? Dan vergroot dit je kansen op een hoge positie enorm (hoger scoren in google). 1. Bepaal je zoekwoorden Binnen Google draait alles om zoekwoorden en relevante content. Het doel van Google is om jouw te helpen vinden wat je zoekt.

Het is dan ook de taak van Google om webpagina’s te laten zien met pumps in die specifieke maat. Een pagina met algemene damesschoenen voldoet in dat geval namelijk niet aan jouw zoekopdracht. Hoe bepaalt Google dan of een pagina relevant is aan de zoekopdracht? Simpel: Aan de hand van je content.

Om duidelijk te maken aan Google voor welke zoekwoorden jouw pagina interessant is, is het belangrijk om de betreffende woorden te verwerken op je pagina. Heb je dus een pagina met diverse pumps in maat 38? Dan is het ook belangrijk om dat in je tekst duidelijk te maken. Dit kun je doen door de zoekwoorden waarop je gevonden wil worden (zoals de term ‘pumps in maat 38’) te verwerken in je teksten, koppen, subkoppen en allerlei andere zogenaamde ‘on-page’ factoren waar Google naar kijkt voor het bepalen van het onderwerp van je pagina.