Hoe Kun Je Een Website Ontwerpen Met Een Website Bouwer - Website Bouwer - StraffeSites.com

Published Jul 05, 22
6 min read

Waarom Je Geen Gratis Website Moet Maken: 12 Redenen - Website Bouwer - StraffeSites.com

Deze beoordelingen zijn gebaseerd op drie hoofdcriteria: gebruiksgemak, ontwerpflexibiliteit en prijs. Er zijn ook enkele aanvullende overwegingen, vooral wanneer sitebuilders op vrijwel gelijke voet staan met de bovenstaande criteria. Dit is wat ik bedoel met elk van deze criteria. Webbuilders die onze lijst niet hebben gehaald In mijn zoektocht naar de beste websitebuilders in Nederland ben ik er een aantal tegengekomen die het goed doen, maar ze voldeden niet helemaal aan mijn criteria.

Zodra je de installatiefase voorbij bent, moeten alle tools, die je nodig hebt zich vrijwel op de plaats bevinden die je verwacht. De meest cruciale elementen van een website moeten gemakkelijk toegankelijk zijn om te worden bewerkt, niet verborgen achter verschillende navigatielagen. Bovendien moeten de ondersteuningsopties duidelijk en robuust zijn en bijna onmiddellijke antwoorden bieden.

Ontwerpflexibiliteit Als je site meer bezoekers gaat trekken en meer gaat opvallen, kan het niet lijken alsof deze is gemaakt op basis van dezelfde template als honderden andere sites. Je moet hoe dan ook met een template beginnen, ( en tal van opties om die template aan te passen aan je merk of persoonlijke voorkeur.

Prijs Dit criterium gaat niet zozeer over absolute kosten als wel over waarde. Een sitebuilder kan misschien hele goedkope abonnementen aanbieden, maar als het duurste abonnement maar de helft heeft van de functies, die je krijgt bij het meest eenvoudige abonnement van een andere builder, dan is dat niet echt een punt in zijn voordeel.

Hoe Maak Ik Een Website? Gratis Stappenplan: Eigen Website ... - Website Bouwer - StraffeSites.com

Squarespace, bijvoorbeeld, is misschien niet de goedkoopste builder die er is, maar omdat het zoveel te bieden heeft, beschouw ik het als een uitstekende waarde. Je kunt hier klikken om de nieuwste abonnementen te zien (website bouwer). Vaak (maar niet altijd) bieden de hoger geprijsde abonnementen een van de twee dingen: meer bandbreedte en opslag, of toegang tot geavanceerde e-commercefuncties.

Overige zaken om rekening mee te houden Hoewel de hierboven geschetste criteria het belangrijkst zijn voor het beoordelen van websitebuilders, . Elk van deze afzonderlijke functies zou een builder niet een hogere plek garanderen, maar de combinatie met andere sterke functies maken deze builders nog krachtiger. Deze aanvullende overwegingen moeten echt nuttig zijn – niet alleen een flitsende claim op goede functies.

Straffe Sites: De Makkelijkste Website Voor Jouw Bedrijf Of ... - Website Bouwer - StraffeSites.comVan Hobby- Naar Professionele Website (+ Praktijkvoorbeeld) - Website Bouwer - StraffeSites.com

dit heeft meer te maken met functie dan met ontwerp. Een goede sitebuilder zou je de mogelijkheden moeten kunnen bieden die je nodig hebt, idealiter door te integreren met andere tools of software die je al gebruikt, zoals Mail, Chimp voor e-mailcampagnes. sommige builders hebben opvallende functies, die uniek voor hen zijn en niet echt met anderen kunnen worden vergeleken.

E-Commercebuilder of reguliere builder met e-commerce-functies? E-commercebuilders, zoals de laatste drie vermeldingen op onze lijst, richten zich bijna uitsluitend op de webwinkelmogelijkheden die ze bieden. maar je zult merken dat bijna elk ander aspect van een website enigszins onpraktisch wordt. (Het is bijvoorbeeld niet echt mogelijk om een contactformulier op Volusion te bouwen.) Reguliere websitebuilders met e-commercemogelijkheden bieden deze functies meer als een add-on dan een primaire service – hoewel .

Website Ontwikkeling, Webdesign, Web Development - Inbound - Website Bouwer - StraffeSites.com

Als je belangrijkste doel is om producten te verkopen, kan een e-commercebuilder je extra betalingsopties bieden, gemakkelijker uploaden en categoriseren van producten en soms zelfs verzenddeals. Je hoeft geen grote detailhandelaar te zijn om te kunnen profiteren van een van deze builders – Etsy-verkopers en lokale winkels of boetieks kunnen ook veel voordelen hebben bij een van deze builders.

Website Ontwikkeling, Webdesign, Web Development - Inbound - Website Bouwer - StraffeSites.comWebsite Laten Maken Voor Zzp/mkb - Website Bouwer - StraffeSites.com

Als je in de eerste plaats een verkoper bent, maar je site wilt uitbreiden naar een blog of andere content, is deze combinatie wellicht de juiste keuze. Het testproces Voor het testen van deze websitebuilders ben ik begonnen met een raamwerk voor een eenvoudige site, die functies zou bevatten die de meeste websites als essentieel beschouwen.

Voordat ik aan de slag ging met het bouwen van websites, heb ik al mijn bronnen verzameld en had ik een duidelijk overzicht van wat elke pagina zou inhouden, zodat ik met elke tool exact dezelfde site kon bouwen (website bouwer). Hierdoor was er geen sprake van tijdverspilling door na te denken over wat ik wilde opnemen, op zoek te gaan naar afbeeldingen en andere installatiebehoeften.

Ik had Wix en Word, Press. com eerder gebruikt, hoewel niet uitgebreid, en ik had wat onderzoek gedaan naar de functies voor Squarespace, Weebly en SITE123. Als ik tijdens het bouwen problemen tegenkwam, die ik niet kon achterhalen in de builder-interface, controleerde ik eerst de kennisbank en nam vervolgens contact op met ondersteuning via e-mail of live chat.

Gratis Programma's Om Websites Te Bouwen - Website Bouwer - StraffeSites.com

Je Wil Een Website Laten Maken? Wij Kunnen Je Helpen - Website Bouwer - StraffeSites.comWebsite Laten Maken? - Mooi, Snel En Goed Vindbaar - Website Bouwer - StraffeSites.com

Hieronder heb ik een gedetailleerde analyse van mijn ervaring met elke websitebuilder gegeven, ik heb ze beoordeeld op de bovenstaande criteria, maar eerst volgt een kort overzicht waarin enkele van de belangrijkste functies worden vergeleken. Ik heb Google’s Page, Speed Insights gebruikt om te zien welke builders sites maken, die er gewoon mooi uitzien en die zijn geoptimaliseerd voor snelle laadtijden.

De scores die je hier ziet, liggen tussen 1-100 en 100 is de hoogst mogelijke. Gebruiksgemak Alles wat ik nodig had, was te vinden op de eerste plek waar ik keek en op geen enkel moment voelde ik me gefrustreerd of hoefde ik het ondersteuningscentrum te raadplegen voor hulp. Ik kon in slechts 30 minuten ongeveer de helft van de site bouwen en het bouwen van duurde ongeveer 75 minuten.

De tool kan zelfs content van je sociale media-accounts importeren om een ​​consistente branding te garanderen. Wix ADI heeft enkele ontwerpbeperkingen, maar je kunt altijd overschakelen naar de gewone editor om je persoonlijke tintje aan je site te geven. Wix ADI slaat ook eerdere versies van je site op, zodat je kunt terugkeren naar een eerdere versie als je niet tevreden bent met de wijzigingen.

, waarbij je door enkele belangrijke SEO-zaken wordt geleid zonder dat je iets te hoeft te begrijpen over wat SEO is of hoe het werkt. Ik vind het ook geweldig dat Wix je naar deze functie leidt door “Get Found On Google” te zeggen – het maakt het echt voor iedereen toegankelijk - website bouwer.

Cms Vergelijken: Kies Het Beste Opensource-cms - Website Bouwer - StraffeSites.com

De basisversie van elke template is mobielvriendelijk, maar als je veel wijzigingen aanbrengt in de desktoplay-out, moet je mogelijk je mobiele site afzonderlijk bewerken om ervoor te zorgen dat deze correct wordt weergegeven op mobiele apparaten (website bouwer). Veel andere websitebuilders op deze lijst hebben volledig responsieve templates waardoor dubbele bewerking niet nodig is.

Ontwerpflexibiliteit Er zijn tal van opties voor kleuren, lettertypen, blokken en lay-outs, en je kunt kleurenpaletten en lettertypeschema’s eenvoudig opslaan voor toepassing op de hele site. Ingebouwde richtlijnen helpen je ervoor te zorgen dat je koppen, afbeeldingen enzovoort op elkaar zijn uitgelijnd. Ik had soms moeite om de drag-and-drop editor te laten doen wat ik wilde wanneer ik de paginahoogte wilde aanpassen of andere aanpassingen wilde maken, maar die zijn bijna op pixelniveau van aanpassing en geen groot probleem wanneer ik het ontwerp van de site als geheel beschouw.