Coworking Spaces - Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Published May 02, 22
6 min read

Grotere Bedrijven Almaar Meer Geïnteresseerd In Coworking ... - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

The Loft Business Center

Brugstraat 5, 2060 Antwerpen
0485 52 23 93
Coworking space Antwerpen

Uw coworking of makerspace in stad Antwerpen op deze kaart? Vul uw gegevens hier in - coworking space antwerpen. Alfabetische lijst van coworking en makerspaces in stad Antwerpen . CO-working Hoboken Een plek waar ook anderen werken en tussendoor een koffie drinken, een grapje maken en zuurstof tanken. Je vindt een plekje met veel daglicht aan de lange tafel, of dicht bij het terras, of je ploft lekker met je laptop in het salon.

Baan Borgerhout Het gigantisch atelier van Baan, onder leiding van de ploeg achter de Maakfabriek in Hoboken & Vak in Borgerhout, is gestart met een 15-tal makers (maatschappelijke zetel huren antwerpen). Daar kunnen er nog een paar bij. Ga jij graag aan de slag met oud materiaal? Heb jij 101 leuke ideeën, maar nog geen plek om eraan te werken? Dan moet je snel zijn, want de ruimte is vanaf nu beschikbaar voor 6 tot 12 maanden.

Privé-kantoor Te Huur In Coworking Space Antwerpen. - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.beDit Zijn Onze Favoriete Coworking Spaces In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be
Coworking Ruimte En Faciliteiten In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.beKantoorruimte Te Huur. Boek Je Eigen Kantoor Nu! - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

BAAS is een project voor jonge ondernemers dat ondersteuning en begeleiding biedt aan starters tussen 18 en 30 jaar. Bij BAAS BURO vind je een oase van creativiteit, inspiratie en ondersteuning wanneer je je eerste stappen wil zetten in het ondernemerschap. BAAS BURO wil een netwerk zijn van jongeren met goesting.

Bar Leon De coworking van Bar Leon bevindt zich op de tweede verdieping, is 24/7 toegankelijk en biedt plaats aan vier mensen die een vaste plaats huren. Bar Leon is dus geen inloop werkplek waar je per dag of per week terecht kan. Je huurt een eigen desk. De ruimte kan afgesloten worden en beschikt over een goed set speakers, spotify, printer & internet.

Kantoor Huren In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

De Leukste Coworking Spaces Op Een Rijtje - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.beCoworking - Antwerpen Bedrijvencentrum - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Dat is op wandelafstand van het Centraal Station en de bussen op de Rooseveltplaats. Ook vele tramlijnen hebben hier een halte. Bij Brain Embassy kan je werken vanuit een hangmat, aan de bar of samen met andere ondernemers aan een grote tafel. Je kan verder kiezen tussen een bedrijfsunit, de gemeenschappelijke ruimte, een vergaderzaal of een privékantoor.

Zonder vast contract, een bureau of ruimte on-demand. DOTS Coworking DOTS is een workspace in Antwerpen waar freelancers en starters 24/24 en 7/7 terecht kunnen om te werken, onderling te connecteren, gasten te ontvangen en events te organiseren. Het huren van vergaderzalen kan zonder abonnement voor de coworkingspace. Spring gerust eens binnen! Fab, Lab+ Fab, Lab+ is een creatieve werkplaats voor niet-commercieel gebruik.

Naast werkplekken bieden wij ook unieke meetingruimtes en event venues. Het in-house restaurant is de ideale plek om te genieten van een gezonde en lekkere lunch - postbus huren. Friday Cowork Deze coworking is uitgerust met meetingrooms, te huur per dagdeel. Als lid van de community kan je hier klanten ontvangen. Friday Cowork staat voor flexibiliteit: denk maandelijks opzegbare abonnementen en half day cowork pasjes.

Een werkplek voor 1 dag of meerdere dagen? Tijdens de week of in het weekend? Een plekje in de coworking of een eigen privékantoor? Greenhouse geeft jou de vrijheid om te kiezen. Wat je ook kiest, Greenhouse zorgt er voor dat jij in no time opgestart bent én neemt alle bijkomende zorgen voor haar rekening.

Coworking Space In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Corworking Start, Bloc voorziet alle technische voorzieningen die het hedendaagse werken met zich meebrengen - van snelle wifi tot printen. Humgy South Humgy South creëert coworking spaces die uw productiviteit naar een hoger niveau tillen, zodat u meer tijd overhoudt voor de dingen en de mensen die er echt toe doen.

Hutspot Hutspot is de naam voor de twee verdiepingen en vijf ruimtes boven bruin café Rood Wit. De beste ideeën ontstaan op café - je kan er boven meteen mee aan de slag. Kopland KOP staat voor Kunstenaars Ondersteunend Platform en ondersteunt en stimuleert kunstenaars en creatieve ondernemers uit Antwerpen en (verre) omstreken met een unieke coworking en atelierruimte in hartje Antwerpen met presentatiemogelijkheden in KOP's in-house exporuimte.

Kornél Het atelier is een informele gratis coworking ruimte. Installeer je op onze open werkplekken, de toog aan het raam, of in één van de twee focusruimtes. En wie even een pauze wil nemen, kan neerploffen in de leeshoek. Level Nine Level Nine werd gecreëerd door ondernemers voor ondernemers. Gelegen in een inspirerende buurt waar ideeën ontstaan, bedrijven starten en relaties opbloeien.

Een plek, midden in het centrum van de stad, waar je tijdens je pauze kunt genieten van een goede kop koffie, gezonde lunch en waar je met een supersnelle en beveiligde internetverbinding snel en efficiënt kunt werken. Wakker je ondernemende geest aan met het enthousiasme van de andere professionals die je zult ontmoeten in deze creatieve, sociale hub.

Huur Een Coworking Ruimte Op Maat Van Uw Bedrijf In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

In de gedeelde Co, Work-zone is er het Silent en Loud District waar in stilte kan worden gewerkt of waar best videocalls plaatsvinden. In de Meet, Boxes kan discreet vergaderd worden met collega's of kan bezoek ontvangen worden. De Pitch Arena is bedoeld voor presentaties en in de Education Room kunnen opleidingen gegeven worden.

Multiburo / Le Spot Kantoren, coworking en vergaderzalen in Antwerpen, op 20 meter van het Centraal Station. Dit gebouw ligt in het hartje van een beveiligde wijk in volle ontwikkeling. Ons vastgoedaanbod stelt standingvolle ingerichte burelen voor vanaf 14 m² met een buitengewoon zicht op het station van Antwerpen. Alle privatieve kantoren zijn volledig ingericht en beschikken over klimatisering, internetbekabeling en daglicht.

Mundo-a Kantoren en coworking in een gloednieuwe bio-ecologische passiefbouw, gericht op vzw’s, ngo’s, duurzame en sociale bedrijven. Mundo-a is een van de vijf Belgische Mundo-centra, de thuis van meer dan 150 organisaties die werken aan een betere wereld. Er zijn vijf gedeelde vergaderzalen, een dakterras en een tuin om te ontspannen.

Offis Offis is een werkplek en ontmoetingsplaats voor ondernemers die meer buiten kantoor werken dan op kantoor zijn. Offis voorziet een bureau met locker. Ondernemers kunnen hier hun maatschappelijke zetel vestigen. Post X In het bruisende Berchem biedt Spaces Post X energie-efficiënte kantoren in loftstijl en stijlvolle gemeenschappelijke ruimtes. Wij garanderen al onze klanten kwaliteit en flexibiliteit in een discrete en professionele omgeving.

Kantoorruimte En Vergaderzalen Te Huur In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Co-working Space Of Kantoor Huren? Voor- En Nadelen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.beFlexplek Huren - Goedkope Kantoorruimte - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Post, X bevindt zich op de ring rond Antwerpen, ideaal gelegen voor wie met de auto, bus, fiets of trein komt, met het treinstation Antwerpen-Berchem vlakbij, bereikbaar via de voetgangersbrug. Plein Magazijn Plein Magazijn is een ecologisch gerenoveerde voormalige werkgarage van 1946 met een enorme loods, gelegen op de grens van Borgerhout en Antwerpen.

Plein Magazijn is tevens geschikt voor evenementen en is voorzien van een bar. Pro, Xpace Pro, Xpace is een online boekingsplatform dat werkruimtes in kaart brengt. Hiermee wil Pro, Xpace ondersteunen in het zoeken naar een ideale werkplek vlakbij. kantoor huren antwerpen. Huurders krijgen op het platform een mooi overzicht van waar ze kunnen werken.

Verhuurders kunnen de ruimte tentoon stellen en laten boeken. Werkplekken in Antwerpen, te huren op dag- of uurbasis. Regus Antwerp Atlantic House Dit prachtige center bevindt zich in het hart van de haven van Antwerpen. Een dynamische omgeving waar veel grote en internationale bedrijven zijn gevestigd. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer naar het centrum van Antwerpen.

More from SEO, Linkbuilding