Coworking Space & Kantoorruimtes In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Published Jun 21, 22
7 min read

Een Werkplek Of Meetingruimtein Hartje Antwerpen? - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

The Loft Business Center

Brugstraat 5, 2060 Antwerpen
0485 52 23 93
Coworking space Antwerpen

Het center ligt op loopafstand van verschillende openbaar vervoersopties. Regus biedt hier flexibele kantoorruimte aan, waar u gewoon langs kunt gaan om te werken, Business lounges, 2 flexibele vergaderruimtes, eenvoudig online te boeken, per uur, halve dag, volledige dag of meerdere dagen - postbus huren. Regus Express Antwerp Central Station Onze Business Lounge bevindt zich in het treinstation Antwerpen, in het hart van de wereldberoemde havenstad.

Er zetelen meerdere bedrijven die actief zijn in allerlei uiteenlopende sectoren. Kortom, een unieke werk- en ontmoetingsplek. Voidwarranties Void, Warranties is een hackerspace. Het is een plek waar gelijkgestemden samenkomen om aan hun projecten te werken en materiaal en kennis te delen. Void, Warranties kan van alles zijn: een woonkamer, een materiaalshop, een kunstenstudio, een klasruimte, een fabriek of een vergaderruimte; dit afhankelijk van wat er gaande is.

Gelegen in een grote loft (24/7 toegankelijk, vlakbij ‘t Eilandje) met een keuken, 2 toiletten, zithoek, materiaal- & aparte vergader/lunchruimte. Inclusief snelle wifi, printer en schoonmaak.

Een werkplek draait niet meer enkel om een bureau en een stoel: we verwachten gezelligheid, een huiselijke sfeer én tegelijkertijd de nodige dosis ‘hipster’ (lees: planten, design en een instaproof interieur). Idealiter leer je tijdens de lunchpauze andere freelancers en ondernemers kennen en bouw je een heuse community op. Oplossing? Een plek in een ! In januari publiceerden we al een lijstje met 7 verrassende co-working spaces waar je als freelancer terecht kan, met een reeks aan nieuwe suggesties als gevolg.

Drukte Ook In Coworkingkantoren Beperkt, Nu Thuiswerken ... - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Graag presenteren we jullie dan ook een aanvulling op ons lijstje co-working spaces in Vlaanderen en Brussel. 1 - kantoor huren antwerpen. Wagenoord – Mechelen De oudste garage in Mechelen werd omgebouwd naar een gloednieuwe co-working space: Wagenoord. Een mix van co-working, locatie voor evenementen en een exclusieve eetbar. In Wagenoord hangt een cultuur van kruisbestuiving.

Dan kan je terecht in een 'belbubbel', waar je rustig kan telefoneren. Uitgetest door Flair! CONCREET Quanta Costa? Vanaf €15 per dag Vanaf €175 per maand Aanbod Membership = toegang tot de 3 locaties van de co-working space (Antwerpen, Mechelen en Brussel) Kantoor op maat, volledig uitgeruste kantoorruimte en flexplekken Fitness & yoga, 7/7 helpdesk, strijk- en schoonmaakdienst, elektrische laadpalen,… Koffiepauze & lunch Gratis koffie in alle 3 de Greenhouse locaties Restaurant & catering aanwezig per locatie Look & feel Elke locatie is uniek, maar je herkent een Greenhouse locatie aan de vele planten en de stijlvolle, natuurlijke omgeving Bereikbaarheid Op wandelafstand van station Antwerpen-Berchem Dichtbij bediende tram- en bushaltes Vlakbij autostrade (E17, E19, A12, E313, E34) Website: https://www.

be/ 3. Friday Cowork – Antwerpen Friday Cowork richt zich op creatieve zielen die op zoek zijn naar een werkplek waar ze 'thuiskomen'. Vanzelfsprekend zijn er bureaus beschikbaar om aan te werken, maar zoals thuis kan je een bezoekje brengen aan de tuin, eten in de keuken én in je pauze een boek lezen uit het aanbod van Friday zelf.

Office, Meeting, Coworking, Virtual - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.beDe Leukste Coworking Spaces Op Een Rijtje - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

be/ 4. Lodge. co – Antwerpen & Brussel Deze co-working space bevindt zich in de gebouwen van ENGIE en gelooft dat een goede co-working gebaseerd is op een community van gelijkgezinden. Netwerken is jouw ding? In Lodge. co vinden verschillende events plaats, zoals #Open, Coffee, een perfecte gelegenheid om je dagelijkse koffie te combineren met een netwerkevent.

De Beste Plekjes Voor Coworking In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Hun belofte van 'gezond werken' vertaalt zich in de mogelijkheid om afwisselend te werken: zittend (op een zitbal), rechtopstaand of lopend? Het kan hier allemaal. Geen zorgen: je kan hier ook terecht zonder een achtergrond in voeding of gezondheid. Dus developers, designers,… you're welcome! CONCREET Quanta Costa? Vanaf €2,5 per uur voor een plek in het ondernemerscafé Vanaf €150 per maand voor een vaste plek Aanbod Flexibele werkplekken, vergaderruimtes, privékantoren en werkplekken in de member zone 24/7 toegang Community platform Yoga, pilates & loopbanden Douches Gebruik van keuken Koffiepauze & lunch Gratis koffie, water & thee Look & feel Retro inrichting met moderne touch én een focus op gezond werken (inclusief 'loopbaan' die door de ruimtes heen loopt) Bereikbaarheid Dichtbij metro- en bushalte Gent Koning Albertbrug Op 10 minuten wandelafstand van treinstation Gent-Sint-Pieters Parkeermogelijkheid op het dak Website: https://www (kantoor huren).

Ken jij ook nog een fijne co-working space waar je als freelancer aan je netwerk kan bouwen? Laat het ons gerust weten via [email protected]! Heb je de perfecte co-working space gevonden maar wil je nog meer opdrachten ontvangen als freelancer? Meld je gratis aan bij Jellow! .

Brussel, een aantrekkingspool voor ambitieuze professionals met veel connecties van over de hele wereld, is een ideale locatie om uw zakelijk netwerk uit te breiden. Ontmoet potentiële klanten en medewerkers in onze gezellige coworkingruimtes in de Belgische hoofdstad. 21Locaties.

is gehuisvest in de kantoren van communicatiebureau in Geel. Er is ruimte voor een 5-tal coworkers die naargelang hun eigen noden gebruik maken van een flexibele werkplek, vergaderzaal of creatieve ruimte. Co-Works! is aangesloten bij het netwerk van .

Huur Een Coworking Ruimte Op Maat Van Uw Bedrijf In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Naast een eigen werkplek kan je gebruik maken van onze meeting rooms, pitchruimte, stiltezone, gemeenschappelijke keuken en opnamestudio. Dat alles in een bruisende, industriële setting.

Freelancer of zelfstandige? Dit zijn de zeven beste coworking spaces in Antwerpen! Zelfstandig zijn heeft zo z'n voordelen, maar alleen is ook maar alleen. Daarom kan je altijd kiezen voor een coworking space. Dat is een plek waar zelfstandigen samenkomen om aan hun persoonlijke projecten te werken. Hierdoor heb je alle voordelen van collega's zonder vast te hangen aan één bedrijf.

Het Huren Van Een Flexibele Coworking Ruimte Vs. Een ... - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.beKantoorruimte - Coworking Spaces Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Niet alleen kan je er een plekje huren om aan je individuele projecten te werken, ook zijn er ruimtes waar je allerhande voorstellingen kan geven. Daarnaast vind je er een gezellige plek voor meetings en brainstormsessies. Nog niet overtuigd? Check dan zeker het prachtige interieur! Op twee prachtige plekken in Antwerpen vind je het volledig vernieuwde Humgy.

Het is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft onder meer een chillzone waar je even kan ontspannen tussen meetings of taken door. De gezellige lange werktafel en knusse eetruimte versterken het communitygevoel en lenen zich uitstekend voor een rondje netwerking. Benieuwd? Vraag een free trial aan! Gezellig, mooi en ideaal gelegen.

4 Voordelen Om Een Vergaderzaal Te Boeken In Een Coworking ... - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Kantoorruimte En Vergaderzalen Te Huur In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.beCoworking Space & Kantoorruimtes In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Bij het binnenkomen komt de heerlijke geur van vers bereide maaltijden je tegemoet en dat geeft je instant zin om erin te vliegen. Extra pluspunt: in de zomer kan je op het leuke dakterras van het zonnetje genieten. Helemaal uit Amsterdam is Spaces veel meer dan een coworking ruimte. In de verschillende Spaces-vestigingen over de hele wereld kan je naast vergaderen in designruimtes ook sporten, winkelen en zelfs slapen (!).

Friday Cowork bevindt zich dichtbij het Groen Kwartier in Antwerpen, de ideale buurt dus om in alle rust aan de slag te gaan. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk voor wie er af en toe of fulltime wilt verblijven. Ons klinkt het alvast als muziek in de oren: werken in een zen omgeving die je creativiteit prikkelt, ontmoetingen met andere ondernemers. (kleine kantoorruimte huren)..

Een kantoor huren bij Tech. Lounge: voordelen? Wanneer je een privékantoor huurt bij Tech. Lounge in Antwerpen of Brussel beschik je niet enkel over een bedrijfsadres maar je kan ook gebruik maken van alle gemeenschappelijke zones in de coworking space zelf. Een ideale formule voor ondernemers die hun activiteit een boost willen geven en graag in contact komen met gelijkgezinden.

Kantoor Huren In Antwerpen - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.bePrivé-kantoor Te Huur In Coworking Space Antwerpen. - Coworking Space in Antwerpen - TheLoftBusinesscenter.be

Het huren van meeting rooms is inbegrepen voor een bepaald aantal uren per maand.